Behandeling cranio sacraal therapie

Een behandeling Cranio Sacraal therapie is eigenlijk geschikt voor iedereen. Tijdens een behandeling word er op een zeer zachte manier balans gebracht in de regelmaat en symmetrie van het Cranio Sacrale ritme. Dit is een subtiele en vriendelijke vorm van lichaamswerk, waarbij er een ritme wordt veroorzaakt in de beweging van de vloeistof die de hersenen en het ruggenmerg omhult. Door geestelijke en lichamelijke invloeden kan dit ritme verstoord raken, waardoor je systeem niet goed meer functioneert. Om hierin terug balans aan te brengen, kun je contact opnemen met ons en wij infomeren je graag over de verschillende mogelijkheden. Wij kunnen door middel van deze therapie je effectief helpen om de balans in het cranio sacrale ritme te herstellen.

De behandeling cranio sacraal therapie bij baby´s

De behandeling cranio sacraal therapie is een uiterst veilige en zachte methode waardoor deze kan worden toegepast op iedereen, ook op zieken, ouderen en zelfs baby’s. Er bestaat zelfs een specialiteit: cranio sacraal Baby therapie. Deze tak binnen de cranio sacraal therapie richt zich specifiek op de behandeling van baby’s. Zo worden baby’s geholpen bij het voltooien van het natuurlijke proces dat tijdens de bevalling plaatsvindt, waarbij het lichaam van de baby op juiste wijze voldoende ruimte in kan nemen. Ook helpt het de baby de ervaringen van de geboorte los te laten en een plaats te geven, zodat mogelijk nare herinneringen niet hoeven te worden meegedragen en ook geen invloed kunnen uitoefenen op het lichaam. Dit voorkomt problemen op latere leeftijd.

Een effectieve therapie bij rug en nekklachten

Een behandeling van cranio sacrale therapie is ideaal bij bijvoorbeeld rug en nekklachten.
Het cranio sacraal systeem bestaat uit drie vliezen. Deze beschermen de hersenen en het ruggenmerg. Als er een disbalans optreedt in dit systeem, zal dit zich uiten in bewegingsklachten. Zo ook in de rug en nek. Door de balans in deze gebieden te herstellen, zullen deze klachten kunnen afnemen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, Neem dan contact op!

Back to Top